vrijdag, 30 september 2022

Zeer geslaagd uitstapje naar Soest en Oirschot

|10 juni 2016 |

Op een heerlijke zonnige morgen vertrokken we met twee volle bussen richting het Nationaal Militair Museum in Soest. Mede-inrichter van dit prachtige museum Jan Burgmans hield een korte presentatie over zijn bedrijf Bruns en over de werkzaamheden die Bruns mocht verrichten voor het museum. Na deze presentatie was iedereen vrij om het museum op eigen houtje te ontdekken. Twee uur bleek nauwelijks genoeg om alle (interactieve) onderdelen van het museum te ervaren.

Maar rond 13.00 uur was het toch echt tijd om te gaan. Er stond ons een uitgebreide lunch te wachten in de kapel van hotel Kontakt der Kontinenten. Daarna vervolgden wij onze tocht richting Oirschot. Daar werden we ontvangen op het terras van brouwerij Vandeoirsprong. En ja, bij een bierbrouwer moet je natuurlijk bier drinken. Maar dat was geen straf. In kleine groepen kregen we vervolgens een (razendsnelle) rondleiding door de brouwerij en het museum. We sloten de dag af bij restaurant Hof van Solms, zo’n vier deuren verderop. Twee zusters heetten iedereen persoonlijk welkom en zorgen ervoor dat onze jassen op geheel eigen wijze werden opgehangen in de garderobe. Het diner bestond uit verschillende kleine gerechten en de zusters kwamen geregeld langs om te controleren of alles nog wel volgens planning verliep. Rond half elf was het tijd om te gaan en werden we persoonlijk door de zusters uitgezwaaid. Het was een heerlijke dag.

Deel dit artikel

120Zeer geslaagd uitstapje naar Soest en Oirschothttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/zeer-geslaagd-uitstapje-naar-soest-en-oirschot/

Onze leden