vrijdag, 30 september 2022

Warm onthaal bij Interfocos Bladel

[DONDERDAG 14 APRIL 2016]

Voor ons jaarlijkse bedrijfsbezoek waren we op donderdag 14 april te gast bij Interfocos in Bladel. Interfocos is fabrikant van Barbas houthaarden en Bellfires gashaarden. En alhoewel we deze keer dus buiten onze gemeentegrenzen traden, was er zeker een binding met Bergeijk: commercieel directeur van Interfocos is namelijk oud-Bergeijkenaar Robert de Louwere.

Na een eerste kopje koffie of thee, was het woord aan Thomas Luiten, directeur Operations. Hij gaf een presentatie met als onderwerp ‘Hoe QRM niet alleen uw proces maar ook uw verkoop kan stimuleren’. QRM staat voor Quick Response Manufacturing en Thomas beschreef aan de hand van praktijkvoorbeelden binnen Interfocos hoe je als bedrijf ‘de tijd uit je processen’ kunt halen. Bij Interfocos resulteerde deze nieuwe manier van werken in een verbetering van de levertijd van 12 weken naar 10 dagen.

Na de presentatie mochten de leden een kijkje nemen in de fabriek. En die was indrukwekkend. Niet alleen door zijn grootte, maar ook door de strakke organisatie. Het was interessant om te zien hoe de elementen die Thomas in zijn presentatie benoemde, terug te zien waren in de fabriek. Na afloop was er zoals altijd nog tijd voor een hapje en een drankje in de prachtige – en vooral warme – showroom van Interfocos. Met dank aan Robert de Louwere en zijn team voor de gastvrijheid.

Deel dit artikel

118Warm onthaal bij Interfocos Bladelhttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/warm-onthaal-bij-interfocos-bladel/

Onze leden