vrijdag, 30 september 2022

Uitstapje naar Baetsen en Toverland

Op vrijdag 14 juni vertrokken we met ruim 100 leden en partners al vroeg vanuit Bergeijk naar Baetsen Recycling in Son, waar we hartelijk werden ontvangen door het personeel van Baetsen met een kopje koffie en gebak. De groep werd in tweeën gesplitst en de eerste groep kreeg een mooie presentatie te horen en te zien en de andere groep ging met een aantal medewerkers van Baetsen het terrein op.

De grote afvalbergen van o.a. hout, plastic, metaal, de houtfabriek, de robots, de sorteerders, we kregen alles te zien en te horen. Menigeen stond er van te kijken hoe het personeel nog een laatste visuele check deed over het afval wat over de lopende banden voorbij kwam.

Na een korte maar heerlijke lunch bij Eetcafe De Verlenging in het PSV stadion, reisden we af naar Sevenum oftewel naar Toverland. Hier werden we met een magisch welkom ontvangen en ook hier stond de koffie met heerlijk gebak voor ons klaar. We werden welkom geheten door Caroline Kortooms, algemeen directeur en samen met haar broer eigenaar van Toverland. Ze vertelde heel enthousiast over het ontstaan van Toverland, haar doel, haar visie en hoe het personeel elke dag met een stralende lach klaar staat voor de gasten om magische gelukservaringen te creëren.

Nadien mochten we op eigen houtje het park bezoeken, mochten we achter de schermen kijken van de sensationele achtbaan Fenix en sloten we de dag af met een heerlijke BBQ en natuurlijk kon de borrel of een pintje niet ontbreken.

We kunnen weer terug kijken op een hele mooi geslaagde dag!

Deel dit artikel

170Uitstapje naar Baetsen en Toverlandhttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/uitstapje-naar-baetsen-en-toverland/

Onze leden