vrijdag, 30 september 2022

Uitstapje 2014

Vrijdagochtend 20 juni vertrokken we met 3 bussen en zo’n 130 leden richting Utrecht waar we Fort bij Rijnauwen een bezoek gingen brengen. Natuurlijk werd dit vooraf gegaan door een heerlijk kopje koffie met gebak in ’t Oude Tolhuys om daarna het machtige vestingwerk te bezichtigen.

De gidsen van Staatsbosbeheer waren zeer enthousiast om de ondernemers uit Bergeijk te vertellen over de historie van dit prachtige gebied, het kruithuis, de bomvrije gebouwen, de ondergrondse gangen en het rijke natuurleven op het fort.

Rond half twee genoten we van een heerlijke lunch op twee locaties in de binnenstad om daarna snel verder te gaan met óf waterfietsen óf een rondvaart door de grachten óf een bezichtiging onder het Domplein óf een stadswandeling door de werven en grachten van de binnenstad van Utrecht. Voldoende keuze om of actief of minder actief bezig te zijn in deze mooie stad. Rond de klok van 4 werden we verwacht bij Restaurant Luden voor een lekkere borrel met heerlijke hapjes om daarna van een heerlijk buffet te genieten bij Restaurant Broers. Hier werd de dag afgesloten en kunnen we weer terug kijken op een hele mooie dag!

Met dank aan de bestuursleden Yvonne Bax, Adriaan Burgmans en Roland Vereijken voor de organisatie van deze dag.

Deel dit artikel

84Uitstapje 2014https://www.bergeijkseondernemersclub.nl/uitstapje-2014/

Onze leden