vrijdag, 30 september 2022

Uitstapje 2012…..Op de fiets

Een onverwacht mooie dag. Waar veel regen werd verwacht scheen toch nog volop de zon. Maar de wind geselde veelvuldig de peletonnetjes…..

Een onverwacht mooie dag. Waar veel regen werd verwacht scheen toch nog volop de zon. Maar de wind geselde veelvuldig de peletonnetjes die door de grensstreek tussen Bergeijk en Lommel de fietspaden bereden.

Om 10.00 uur werd verzameld bij De Ploeg aan de Riethovensedijk. De ruim 100 deelnemers werden in 5 peletonnetjes ingedeeld en onder aanvoering van een bestuurlid, voorzien van reflecterende hesjes aan de voor- en achterzijde en een fluitje voor de gevaren-signalering, werd vertrokken richting De Pielis. Via Postel en fietspaden richting de “Pannekoekenboot” werd aangelegd bij Café “De Witte Haas”. Hier werd de lunch genoten.

Etappe 2 voerde via de Baileybrug richting Blauwe Kei en door de Lommelse Sahara naar Café “De Lossing”. Hier werden de dorstige kelen wederom gesmeerd met veelal speciale Belgische biertjes.

De laatste etappe liep natuurlijk weer richting Bergeijk. Daar er toch dreiging was van regen, werd deze etappe door diverse pelotonnetjes anders gereden dan de routebeschrijving, om zo snel mogelijk weer droog bij De Ploeg aan te komen.

Bij De Ploeg stond een prachtig barbecue-diner klaar. En deze barcecue werd verder verrijkt met live-muziek en veel gezelligheid.

Deel dit artikel

64Uitstapje 2012…..Op de fietshttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/uitstapje-2012-op-de-fiets/

Onze leden