vrijdag, 30 september 2022

Review Paul Smit

“Hij was wel goed hè”, “Zelden zo’n goede spreker gezien”. En nog veel meer van dit soort opmerkingen vielen Paul Smit’s optreden ten deel tijdens de gesprekken in de foyer van De Kattendans na afloop. En het was goed dat zo’n breed ondernemend Bergeijks publiek hiervan getuige mocht zijn. Voor de presentatie van “de meest gevraagde spreker van Nederland op dit moment” had de BOC alle zusterverenigingen van Bergeijk uitgenodigd en zodoende was De Kattendans goed bezet met 180 leden en gasten.

De avond werd geopend door BOC voorzitter Jan Burgmans en werd vervolgd met een korte uiteenzetting van wethouder Mathijs Kuijken over een enquete m.b.t. de inventarisatie van de regionale industrieterreinen, waarna Paul Smit de microfoon nam.

Hoe manipuleert ons brein ons belevings- en waarnemingsvermogen. En hoe maken marketeers hier dankbaar gebruik van. Het was de rode draad in een soms hilarische en zeer informatieve presentatie annex cabaretvoorstelling. Smit schrok ook niet terug van enkele korte vocale optredens met gitaar.

Kortom een hele plezierige manier om bruikbare informatie te vergaren……

Deel dit artikel

174Review Paul Smithttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/review-paul-smit/

Onze leden