vrijdag, 30 september 2022

Review Bedrijfspresentatie Heijdens Karwei

De jaarlijkse avond voor leden om zichzelf en het bedrijf middels een presentatie wat bekender te maken onder de leden. Twan van der Heijden van Heijdens Karwei vertelde over zijn carrière-start als vrijwilligers bij de BLOS (Bergeijkse Lokale Omroep Stichting) en zijn hierdoor “ervaren” overstap naar de professionele wereld van de omroep-, bedrijfs- en particuliere markt. Hij had zijn camera’s en laatste aanwinst – de drone – ter bezichtiging meegebracht.

Voorafgaand aan deze presentatie hield Mirjam Broeders een pleidooi voor WIJ WERKEN. Een initiatief uit Westerhoven, onder de bezielende leiding van Pieter Bax. Speerpunt van deze organisatie is het op lokaal niveau plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij de lokale bedrijven.

De avond werd afgesloten met een korte brainstormsessie over zaken die het Platform Ondernemend Bergeijk in het Economisch Actieplan wil verwerken. Wat willen de Bergeijkse ondernemers hierin opgenomen hebben op gebieden als bedrijventerreinen, zorg en welzijn, onderwijs, infrastructuur en al wat dit aangaat.

Deel dit artikel

148Review Bedrijfspresentatie Heijdens Karweihttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/review-bedrijfspresentatie-heijdens-karwei/

Onze leden