vrijdag, 30 september 2022

Review bedrijfsbezoek Wilvo en Wilvo Yamaha official MXGP Team

Een record gebroken. Wel verwacht……maar als de prognose voor het aantal aanmeldingen dan toch ruimschoots gehaald wordt, worden de wenkbrauwen wel even gefronst. Hoe gaan 160 deelnemers in goede banen door de bedrijven Wilvo en Wilvo Yamaha Official MXGP Team geleid worden. De voorbereiding – met een generale repetitie met het bezoek van de Luyksgestelse ondernemers een week eerder – waren perfect. Tientallen medewerkers van Wilvo zorgden voor begeleiding van de groepen en de uitleg op de 8 verschillende locaties in het Wilvo pand aan de Melkweg. Deze rondleiding werd vooraf gegaan door een introductie door de voorzitter van de BOC, Jan Burgmans, gevolgd door een presentatie van de gastheer en CEO van Wilvo, Louis Vosters.

Hierna werd het gehele gezelschap verplaatst naar het pand aan de Wilgenakker. Hier bevindt zich de high-tech en high-end productie ten bate van hoofdzakelijk ASML met een speciale cleanroom voor grote objecten en het onderhoud van de transportsystemen van de wafersteppers van ASLM. En weer werden de groepen zeer goed geïnformeerd door zeer ervaren medewerkers van Wilvo.

Het laatste onderdeel van deze avond was het bezoek aan de werkplaats van het Wilvo Yamaha Official MXGP Team. Wellicht bewust als laatste gekozen door Louis Vosters. De wow-impact van de deelnemers was duidelijk zicht- en hoorbaar. Niets is aan het toeval overgelaten om met de faciliteiten van dit bedrijf in 2020 het centrum te worden van Europa met het Yamaha European Factory Racing Team. Op het gebied van motorcross dan wel. Dit is de passie van CEO en oud-motorcrosser Louis Vosters.

Om 22.30 uur werd de avond afgesloten met een drankje en een hapje in de kantine van het pand aan de Wilgenakker.

We kunnen terugkijken op een zeer goed georganiseerd en zeer interessant bedrijfsbezoek met een record aantal deelnemers. Hartelijk dank aan Wilvo voor de inzet van zoveel vakkundige medewerkers en hun gastvrijheid.

[Fotografie: Eva Szabadfi]

Deel dit artikel

156Review bedrijfsbezoek Wilvo en Wilvo Yamaha official MXGP Teamhttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/review-bedrijfsbezoek-wilvo-en-wilvo-yamaha-official-mxgp-team/

Onze leden