vrijdag, 30 september 2022

Presentaties Dit is Ilse en We/Provide

Binnen de BOC vinden we het belangrijk (en leuk!) om elkaars bedrijven te bezoeken. Nu is het helaas niet voor iedere ondernemer mogelijk zijn/haar deuren te openen voor alle leden van de BOC en dus grepen twee (eigenlijk drie) van hen de kans om zich wat uitgebreider voor te stellen tijdens een bijeenkomst in De Gouden Leeuw.

Dit is Ilse

Interieuradviseur Ilse Beks weet met haar gevoel voor kleur, de juiste sfeer te creëren in zowel particuliere als zakelijk interieurs. Ilse ziet zichzelf vooral als een probleemoplosser; veel mensen hebben geen tijd of zin om iets aan hun interieur te doen of weten niet hoe ze het aan moeten pakken. In haar presentatie liet Ilse ons de transformatie van een woonkamer zien, waar door het juiste gebruik van kleuren en materialen een sfeervol geheel ontstond, met ruimte voor bestaande meubelen met een grote persoonlijke waarde voor de eigenaar. Maar zoals gezegd is Ilse ook actief op de zakelijk markt. Zo mocht ze het winkelpand van Haerkens Optiek een volledige restyling geven. In haar presentatie lichtte Ilse toe waarom ze bepaalde keuzes had gemaakt en konden we getuige zijn van deze enorme transformatie.

WE/Provide

Frank Houtappels trapte de presentatie af en praatte ons bij over de geschiedenis van We/Provide. Zo’n elf jaar geleden richtte Frank eerst ICT-bedrijf Tacticus op en op een later moment webhostingbedrijf We/Provide. In de loop van de jaren groeide We/Provide steeds meer uit tot een full-service digitaal bureau, dat zich bezighoudt met het creëren van websites (zowel creatief als technisch) en e-commerce. Inmiddels heeft We/Provide vestigingen in Bergeijk, Eindhoven en Antwerpen. Vervolgens nam Remco Pape het woord. Remco is accountmanager en online marketeer bij We/Provide. Hij nam ons mee langs alle facetten van online marketing, waarbij de website van Gielen als proefkonijn fungeerde. Het was indrukwekkend om te zien wat er met de hedendaagse technologie allemaal mogelijk is.

Na afloop van de presentaties kon iedereen onder het genot van een hapje en een drankje nog even napraten aan de bar.

Deel dit artikel

128Presentaties Dit is Ilse en We/Providehttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/presentaties-dit-is-ilse-en-we-provide/

Onze leden