vrijdag, 30 september 2022

Ondernemen is topsport! Of is topsport ondernemen?

Duopresentatie van “Le Dakar” deelnemers Erik van Loon en Frans Verhoeven.

Presentator Patrick van de Sande trapte er de avond mee af: “Het is nog niemand gelukt om op de vooravond van “Le Dakar” twee Brabantse topsporters en deelnemers aan deze ultieme rally bij elkaar te krijgen. Proficiat BOC, dat jullie dit gelukt is!”

Onze voorzitter Mirjam Broeders had nog een kort woordje vooraf, maar toen knalden de beelden van het grote filmdoek en geluiden uit de boxen de zaal in. De presentaties van beide heren werden ondersteund door prachtige beelden uit vorige versies van “Le Dakar”. Tevens werd van Frans Verhoeven de allernieuwste promotiefilm van zijn nieuwe Yamaha-team getoond.

Erik van Loon (auto) en Frans Verhoeven (motor) praten met veel respect over elkaars prestaties. Zij nemen deel aan de zwaarste rally ter wereld. Frans als professional en Erik als hobby. Hoe beide heren omgaan met hun beroep en hobby is fantastisch om te horen.

Een zeer interessante en leuke avond waarin de echte liefhebber genoten moet hebben. Veel respect ook van de toehoorders over manier waarop deze mannen naar de rally toeleven en wat ze ervoor moeten doen en laten!

Deel dit artikel

68Ondernemen is topsport! Of is topsport ondernemen?https://www.bergeijkseondernemersclub.nl/ondernemen-is-topsport-of-is-topsport-ondernemen/

Onze leden