vrijdag, 30 september 2022

Ledenpresentaties BOC

[Dinsdag 18 november 2015]

Binnen de BOC vinden we het belangrijk (en leuk!) om elkaars bedrijven te bezoeken. Nu is het helaas niet voor iedere ondernemer mogelijk zijn/haar deuren te openen voor alle leden van de BOC en dus grepen twee van hen de kans om zich wat uitgebreider voor te stellen tijdens een bijeenkomst in De Gouden Leeuw.

Kuijken Bodycare
Winnie Kuijken van Kuijken Bodycare trapte af. Zij schetste de ontwikkeling van haar onderneming over de afgelopen vijftien jaar. Destijds begonnen op een klein kamertje aan huis, groeide Kuijken Bodycare uit tot een volwassen onderneming met een prachtige praktijk op de Waterlaat. Winnie is gespecialiseerd in huidverbeterende gezichtsbehandelingen, definitief ontharen en permanente make-up. Maar ook voor het veilig plaatsen van piercings blijk je bij Winnie aan het juiste adres. De vragen na afloop over haar verschillende diensten leidden hier en daar tot de nodige hilariteit, maar al bij al hebben we een mooi beeld gekregen van Kuijken Bodycare.

Bouffantes Finance
Na Winnie was het woord aan Marcel Das van Bouffantes Finance. Marcel vertelde hoe hij na tien jaar accountancy en twaalf jaar bedrijfsleven, inmiddels zeven jaar als zelfstandig ondernemer aan de weg timmert. Marcel is adviseur van zowel grote, internationale ondernemingen als het MKB, waarbij zijn opdrachten altijd iets te maken hebben met verandering: uitbreiden, inkrimpen, verbeteren of vernieuwen. Ook ging hij in op de veranderende werkwijze binnen de accountancy, waar de toenemende automatisering zorgt voor een steeds actuelere informatievoorziening voor ondernemers. Na afloop prijsden sommige toehoorders Marcel, omdat hij erin was geslaagd een in hun ogen ‘niet zo spannend onderwerp’ toch heel enthousiast en boeiend te brengen.

BOC Brainstorm
Zoals van tevoren aangekondigd, gingen we na afloop van de presentaties in kleine groepen op een interactieve manier de discussie aan over een tiental vragen, waaronder ‘Wat verwacht je van de BOC?’ en ‘Welke waarde heeft het KOP voor jou?’. De betrokkenheid was groot; zelfs na afloop van de brainstorm praatten de leden onderling nog verder over de gestelde vragen. Uiteindelijk eindigde iedereen toch weer in het café, waar onder het genot van een hapje en een drankje nog heerlijk kon worden nagepraat.

Deel dit artikel

112Ledenpresentaties BOChttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/ledenpresentaties-boc/

Onze leden