vrijdag, 30 september 2022

Ledenpresentatie Ruud van Empel

13-11-2013

De hoofdmoot van de werkzaamheden ligt momenteel bij de inspecties. Daarbij komen zowel warmte opwekkingsinstallaties van grote bedrijven aan de orde als ook de inspectie van brandstof leidingen op Schiphol en de complete infrastructuur van de TU Eindhoven.

Naast zijn dagelijkse werk is hij via het Scios instituut, behept met certificatie, inspectie en onderhoud van stookinstallaties, bij het Europese normalisatie instituut gevraagd om op dit gebied zijn kennis in te brengen.
De praktijk laat veel voorbeelden zien die ernstige gevolgen kunnen hebben. Structurele inspecties kunnen dit voorkomen. Advisering vooraf, met de kennis hoe het certificeringsinstituut de zaken en de toekomst ziet, leidt weer tot slimme en veilige installaties.

Nieuwsbrieven wekken bij te hoge frequentie irritaties en bij een lagere uitgifte is het oud nieuws. Om die reden twittert hij wanneer er iets nieuws te melden valt. Op www.vanempelinspecties.com zijn deze berichten, naast andere interessante zaken, te vinden.
Wilt u van zijn diensten gebruik maken, dan is het momenteel zelfs mogelijk om dit via Inkoop Samenwerking Kempen (ISK) te doen.

Deel dit artikel

78Ledenpresentatie Ruud van Empelhttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/ledenpresentatie-ruud-van-empel/

Onze leden