donderdag, 06 oktober 2022

Kempische maakindustrie presenteert zich op KempenTech 2017

DOE MEE EN MELDT JE AAN!!

Vrijdag 19 en zaterdag 20 mei presenteren Kempische bedrijven zich op KempenTech. Ze laten hun technische specialismen, innovaties en nieuwste machines zien tijdens de Dutch Technology Week. In de Kempen worden veel technische topprestaties geleverd, door onze eigen Kempische bedrijven. Daar mogen we trots op zijn! Op KempenTech zetten we de Kempische bedrijvigheid en techniek in de spotlight. Met het thema ‘Technology Connects’ sluit KempenTech aan op de activiteiten van de Dutch Technology Week 2017 in de Brainportregio.

Volop bedrijvigheid
De kracht van KempenTech bestaat uit de combinatie van programma’s voor ondernemers, jongeren en scholieren, inwoners uit de Kempen en andere geïnteresseerden. Vrijdag is o.a. de relatiedag: voor en door ondernemers. Die dag wordt een bedrijvenbeurs, een symposium en een netwerkborrel georganiseerd. Op vrijdag is er ook een uitgebreid techniekprogramma voor jongeren en scholieren. Zij komen op een speelse manier in contact met techniek en lokale bedrijven. De High Tech Ontdekkingsroute op zaterdag is de dag voor jong en oud, voor professionals en liefhebbers, deze dag zit vol met verrassende ontdekkingen voor iedereen! Er is veel te zien, te doen en te beleven. Dit jaar wordt er op zaterdag ook een vacaturemarkt georganiseerd en is er een open dag bij KSE Process Technology in Bladel.

KempenTech wordt gehouden op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert en wordt georganiseerd door het Kempische Ondernemers Platform, ondernemers uit de Kempen, het Kempisch Bedrijvenpark en het Huis van de Brabantse Kempen.

Als (techniek)bedrijf uit de Kempen mag u dit event niet missen. Inmiddels hebben al bijna 20 bedrijven zich aangemeld! Aanmelden kan via de website www.kempentech.nl/aanmelden

Deel dit artikel

132Kempische maakindustrie presenteert zich op KempenTech 2017https://www.bergeijkseondernemersclub.nl/kempische-maakindustrie-presenteert-zich-op-kempentech-2017/

Onze leden