vrijdag, 30 september 2022

Jaarvergadering en Nieuwjaarsborrel 2013

In de Residentiezaal der Teuten van De Gouden Leeuw werd woensdag 16 januari de jaarvergadering en nieuwjaarsborrel 2013 van de BOC gehouden.

Carnaval valt vroeg dit jaar. Dus was de zaal van De Gouden Leeuw al omgebouwd tot de Residentiezaal van Carnavalsvereniging De Teuten. Dit was dus de ambiance waarin de jaarvergadering met nieuwjaarsborrel van de BOC werd gehouden.

Bijkomstigheid was dat er goede audiovisuele apparatuur aanwezig was waarop de presentaties groot en duidelijk afgebeeld konden worden.

De zaal zat vol. Alle stoelen bezet en ook enkele sta-tafels achter in de zaal. Een teken dat de BOC leeft onder de Bergeijkse ondernemers.

Voorzitter Mirjam Broeders trapte af met een welkomstwoord waarna de vaste punten van een jaarvergadering werden afgewerkt.

Bij het agendapunt ”bestuursverkiezing” werd afscheid genomen van secretaris Janneke Teuwens. Janneke verruilt haar bestuursfunctie bij de BOC met een voorzitterschap van de dansvereniging in Steensel. Janneke werd voor haar diensten in de bloemetjes gezet.

Het bestuur heeft in Yvonne Bax een waardige vervangster gevonden voor Janneke.

Buiten de vaste punten van een jaarvergadering werd het agendapunt KOP toegelicht door Frank Werst, het agendapunt IPK door Rob Bierens en het agendapunt POB door Roland Vereijken.

De vergadering werd besloten met een nieuwjaarswoord door voorzitter Mirjam Broeders die op gepaste wijze het 15-jarig lustrumjaar van de BOC inzette met een toast.

Deel dit artikel

70Jaarvergadering en Nieuwjaarsborrel 2013https://www.bergeijkseondernemersclub.nl/jaarvergadering-en-nieuwjaarsborrel-2013/

Onze leden