vrijdag, 30 september 2022

ISK Nieuws september 2017

ISDN-LIJNEN EN BEREIKBAARHEID

Vele ondernemers maken al jaren gebruik van ISDN netlijnen voor telefonie, fax of andere toepassingen. KPN heeft aangekondigd per 1 september 2019 volledig te stoppen met de verouderde techniek van ISDN lijnen.

Om uw bereikbaarheid te garanderen is het noodzakelijk om te gaan moderniseren. ISK-partner Panas kan u daarbij helpen! Samen met één van de adviseurs wordt u voorzien van een vrijblijvend en kosteloos advies.  In sommige gevallen zal het om alleen een verandering qua type netlijnen (van ISDN naar VoIP-lijn) gaan; in andere gevallen dienen de volledige telefonie en/of andere diensten gemoderniseerd te worden. Wij verwijzen u graag naar de ISK-website om u te informeren over de vroegboekkorting die er is voor ISK-lidbedrijven. In geval van vragen neemt u contact op met Monique Kuipers of Marc Heerkens, telefoon 073-5232330.


PRO FORMA OPZEGGING ARBODIENST VOOR 1 OKTOBER

HumanCapitalCare is een innovatieve dienstverlener op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid en ISK-partner op het gebied van arbodienstverlening. Energieke medewerkers zijn de voorwaarde voor een gezonde en vitale organisatie. HCC houdt u een spiegel voor en scherpt zaken aan. Men biedt richting en ondersteuning. Persoonlijk. Met plezier, visie, deskundigheid en een geavanceerd IT-systeem. Om zo samen met u te zorgen voor productieve en duurzaam inzetbare werknemers.

Advies: pro forma opzegging
Met betrekking tot uw huidige arbodienstverlener adviseren wij u voor 1 oktoberpro forma op te zeggen. U hebt dan tot het einde van het jaar de mogelijkheid om u, zonder verplichtingen, te laten adviseren en samen met ISK partner HumanCapitalCare te kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Uiteraard maakt u daarbij gebruik van de door ISK onderhandelde kortingspercentages. Een bedrijfsarts, case manager en een vaste contactpersoon staan de bedrijven ter beschikking. Ook is sprake van extra korting op de CZ collectieve zorgverzekering voor medewerkers.

Informatie en contact
Neem contact op met Cindy de Groot via telefoonnummer 06-25 02 27 35, stuur een email naar c.de.groot@humancapitalcare.nl of kijk op  www.humancapitalcare.nl.


PREVENTIEMEDEWERKER

ISK-partner Saasen Groeporganiseert bij Knegtmans (Bergeijk) en WVK-groep (Bladel) een cursus preventiemedewerker. U kunt inschrijven voor een dagcursus op woensdag 20 september 2017 of eenavondcursus op dinsdagavond 24 en 31 oktober 2017. Aanmelden via www.saasen.nl of bel 0492-430555.


BHV-CURSUSSEN

ISK-partner FAST organiseert in het najaar 2017 wederom BHV-basis- en herhalingscursussen (avond) op locatie bij ISK-lidbedrijven. Heeft u interesse in deelname? Neem dan contact op met Toos van Doorn van FAST via info@fast-kempen.nl of bel haar via 0497-513960


Secretariaat ISK
Postbus 52
5530 AB Bladel
Telefoon 0497-331254
Fax 0497-331240
info@iskempen.nl

Deel dit artikel

144ISK Nieuws september 2017https://www.bergeijkseondernemersclub.nl/isk-nieuws-september-2017/

Onze leden