vrijdag, 30 september 2022

Informatieavond Brabantse Kempen Onderneemt

DONDERDAG 31 AUGUSTUS 2017 | 19.30 UUR | PIUS X COLLEGE BLADEL

Het Huis van de Brabantse Kempen organiseert op 31 augustus een informatieavond over de cursus ‘Brabantse Kempen Onderneemt’, een cursus voor startende ondernemers of ondernemers met uitbreidingsplannen.

Het Huis van de Brabantse Kempen start met de cursus Brabantse Kempen Onderneemt om de veerkracht van de arbeidsmarkt in onze regio te vergroten. Als startende ondernemer moet men van vele markten thuis zijn. Klanten worden overspoeld met mogelijkheden. Hoe valt men nog op tussen al dat geweld? Om ondernemers een betere startpositie te geven organiseert het Huis van de Brabantse Kempen de cursus Brabantse Kempen Onderneemt.

De cursus biedt de theorie voor een solide basis voor het opzetten van een eigen onderneming. De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Brabant en de inzet van ervaringsdeskundigen.

Informatieavond
Op 31 augustus 2017 organiseert het Huis van De Brabantse Kempen een informatieavond. De bijeenkomst start om 19.30 uur bij het Pius X College, Tuinstraat 1 te Bladel. Geïnteresseerden willen wij vragen zich aan te melden voor de informatieavond door een mail te sturen naar deelname@brabantsekempen.eu.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met het Huis van De Brabantse Kempen, Paul Schellekens & Willeke van de Pol via het mailadres pschellekens@brabantsekempen.eu telefoonnummer 06-29056427 of via wvdpol@brabantsekempen.eu telefoonnummer 06- 11297554.

Deel dit artikel

142Informatieavond Brabantse Kempen Onderneemthttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/informatieavond-brabantse-kempen-onderneemt/

Onze leden