• Dagen

  00
 • Uren

  00
 • Minuten

  00
 • Seconden

  00

Het OndernemersContact is ontstaan uit het eerste Economisch Actieplan dat opgesteld is door de Gemeente Bergeijk in samenwerking met het Platform Ondernemend Bergeijk (POB). Het was een wens van de Gemeente Bergeijk om dit jaarlijks terugkerend evenement te organiseren.

Het doel van het OndernemersContact is het bevorderen van de contacten tussen Bergeijkse ondernemers en met de gemeentelijke overheid. We hebben allemaal baat bij een goede samenwerking tussen Bergeijkse ondernemers en met de overheid. Samen hebben we elkaar nodig om Bergeijk een bloeiend(er) ondernemersklimaat te geven. Het is dus niet verwonderlijk dat dit OndernemersContact zich al jaren mag verheugen in een grote belangstelling.

Jaarlijks wordt aan de avond een actueel thema verbonden. Sprekers worden uitgenodigd dit thema middels presentaties te komen toelichten en verduidelijken. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel. De organisatie is in handen van de Gemeente Bergeijk en het Platform Ondernemend Bergeijk, die deze avond jaarlijks om toerbeurt organiseren.

Nadere informatie en opgave-mogelijkheid volgen via een uitnodiging van de Gemeente Bergeijk.

Voor 2020: Aanmelden via de website van Gemeente Bergeijk

Download uitnodiging.


Laatste berichten

0 comments

 
Bericht achterlaten

Datum

17 Mar 2020

Aanvangstijd

00:00