• Dagen

  00
 • Uren

  00
 • Minuten

  00
 • Seconden

  00

Jaarvergadering en nieuwjaarsborrel
Op woensdag 15 januari trappen we ons nieuwe verenigingsjaar af met onze jaarlijkse ledenvergadering en traditionele nieuwjaarsborrel. Graag nodigen wij u en uw partner uit om deze avond bij wonen, zodat we samen kunnen toasten op het nieuwe jaar.

De agenda en alle relevante vergaderstukken zullen een week voor de vergadering op de beveiligde omgeving van onze website worden geplaatst. U krijgt via mail bericht wanneer deze stukken beschikbaar zijn. U kunt deze dan inzien onder het kopje ARCHIEF, dat u kunt bereiken door in te loggen met uw inlognaam en wachtwoord.

Bestuursverkiezing
Een terugkerend agendapunt van de jaarvergadering is de bestuursverkiezing. Volgens schema zijn de volgende bestuursleden aftredend, maar tevens herkiesbaar:

Zij kunnen weer voor een volgende bestuursperiode van 3 jaar gekozen worden. Echter is statutair bepaald dat bij een bestuursverkiezing ander personen voorgedragen mogen worden. Daarom bij deze de oproep aan personen die zich wensen aan te sluiten bij het bestuur van de BOC, zich te melden bij de secretaris mevrouw Yvonne Bax (y.bax@baxmetaal.nl)

Hieronder staat alle informatie op een rij.

Wanneer
Woensdag 15 januari 2020

Waar
De Gouden Leeuw, Bergeijk

Aanvang
20.30 uur

Voor wie?
Voor leden én partners

Aanmelden
Vóór 11 januari


Laatste berichten

0 comments

 
Bericht achterlaten

Datum

15 Jan 2020

Aanvangstijd

20:30