vrijdag, 30 september 2022

Eindelijk glasvezel voor bedrijven op de Waterlaat

Voor de meeste computergebruikers is het een herkenbaar probleem. Je wilt snel wat downloaden via internet of gebruik maken van de nieuwste communicatietechnieken zoals VoIP, maar de verbinding is slecht. Je bent dan snel teleurgesteld in de capaciteit van de digitale aansluiting.

Vooral als je als ondernemer professioneel gebruik wilt maken van internet, ervaar je een goede internetverbinding als kritisch voor een efficiënte bedrijfsvoering. Bijna alle communicatie vindt vandaag de dag plaats via internet. Met het toenemend gebruik van grotere bestanden wordt de behoefte aan glasvezel voor ondernemers alleen maar groter.

Aangezien gemeentes in Nederland zich enkel mogen bezig houden met aanleg van een glasvezelnetwerk voor particulieren, zullen bedrijven zelf initiatieven moeten nemen om dit op hun eigen industrieterrein te kunnen realiseren.

Na een aantal initiatieven in het verleden hebben uiteindelijk 5 ondernemers in Bergeijk zich bereid verklaard om gezamenlijk de totale investering van het glasvezelnetwerk voor hun rekening te nemen. Het glasvezelnetwerk op industrieterrein De Waterlaat wordt nu dan ook aangelegd.

Het initiatief kreeg de naam Ookfiber. Supersnel breedbandinternet wordt nu met eenmalige aansluitkosten van Euro 999,- en al vanaf Euro 125,- per maand aangeboden. Deze zeer scherpe prijs is mogelijk omdat aanleg in eigen beheer wordt uitgevoerd. Deze zomer start men met de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Wilt u als ondernemer op industrieterrein de Waterlaat ook snel internet? Meld u zich dan via info@ookfiber.nl of bel 088 966 7400

Geert-Jan van den Eijnden
Email: info@ookfiber.nl
Tel: +31 88 966 7400

Deel dit artikel

100Eindelijk glasvezel voor bedrijven op de Waterlaathttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/eindelijk-glasvezel-voor-bedrijven-op-de-waterlaat/

Onze leden