vrijdag, 30 september 2022

BOC Lustrumdag 15-jarig bestaan

Op vrijdag 21 juni vierde de BOC haar 15-jarig bestaan met een dag “rond de deur”. Met een ochtend-, middag- en avondprogramma werd dit heuglijke feit in Bergeijk gevierd met ruim 170 deelnemers.

Ochtend
Om 9.30 uur werd de dag begonnen met een bezoek aan Camping de Paal. De leden werden door de familie Martens ontvangen in de kantine van hun bijzonder succesvolle bedrijf met koffie en gebak. Na een presentatie door Mirjam Kuijken-Martens werd in 5 groepen een aantal bijzondere objecten bezocht: het Paaltheater, de Paalcasa’s, een bijzonder exclusief toiletgebouw, de biomassa centrale en de zwemfaciliteiten.

Nadat de groepen weer terug kwamen in de kantine, stond er een lekkere lunch klaar. Deze lunch werd volledig verzorgd door de restaurantmedewerkers van De Paal.

Middag
Na de lunch ging men te voet, per fiets of met de auto richting De Ploeg, waar het middagprogramma gepland stond. Hier werd begonnen met een jembe workshop. Het was fantastisch om te zien hoe ruim 150 eigenwijze ondernemers gezamenlijk een percussie-nummer instudeerden en dit anderhalf uur later gezamelijk ten gehore brachten.

Na de workshop werd elders op het Ploegterrein het spel “Ik houd van Holland” gespeeld. De groep werd hiervoor in 2 kampen verdeeld. Uiteindelijk won het rood-wit-blauwe team het van de oranjes.

Na het spel, kon men nog borrelen bij De Ploeg of even thuis zich opfrissen voor het avondprogramma.

Avond
Tussen 18.30 en 19.00 uur werden de leden weer terug verwacht bij De Kattendans. Daar werd de avond afgetrapt met een woord door de voorzitter en een presentatie over het ontstaan van de BOC. Hierbij werd ook gestart met het walking diner, wat bestond uit 9 gangen en verzorgd werd door de 2 cateringbedrijven die lid van de BOC zijn.

Rond 20.30 uur verzorgde Mark van de Veerdonk een cabaretesk optreden waarin BOC leden en de historie van de BOC op ludieke wijze over de tong ging.

Met 2 bands die afwisselend optraden, werd de avond voortgezet. Rond 01.00 uur werd de avond afgesloten en gingen de tapkranen dicht.

De BOC mag zich weer verheugen op een goed georganiseerd evenement met een grote deelname.

[fotografie: Paul Gerrits en Frits Gielen]

Deel dit artikel

74BOC Lustrumdag 15-jarig bestaanhttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/boc-lustrumdag-15-jarig-bestaan/

Onze leden