vrijdag, 30 september 2022

Bedrijfsbezoek Catering Content en Luxlight

Woensdagavond 18 april togen de leden van de BOC naar industrieterrein Leemskuilen waar het bedrijfsbezoek werd georganiseerd door de buurbedrijven Luxlight van Pieter Bax en Catering Content van Peter Daas.

Het bedrijfsbezoek bij Luxlight en Catering Content in Westerhoven was een voorbeeld van hedendaags goed ondernemerschap waarin het belang van samenwerking een duidelijk grote invloed had. Beide bedrijven schroomden dan ook niet om hun “onderaannemers” van deze avond ook een plaatsje in het geheel te gunnen: Jan van Pere Verhuurbedrijf en Backline Audiovisual Projects. Peter Daas onderstreepte het belang van samenwerking nog eens in zijn openingswoord.

Beide heren vertelden over hun bedrijf en ondernemersvisie bij aanvang van de avond middels een presentatie op scherm. Daarna werden de ruim 125 BOC-bezoekers in 8 groepen verdeeld. Vier groepen gingen op bezoek bij Luxlight en de andere groepen bij Catering Content. Na een korte pauze met drankje, werden de bezoeken omgedraaid en rond de klok van 22.30 uur was iedereen weer terug in de sfeervol ingerichte ruimte die voor deze gelegenheid in het pand van Catering Content was ingericht.

Het informele gedeelte kon hierna haar aanvang nemen. Een en ander perfect verzorgd door personeel van beide bedrijven en voorzien van uitstekend culinair werk van Catering Content. Het werd een een avond “om van te snoepen”!

Deel dit artikel

62Bedrijfsbezoek Catering Content en Luxlighthttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/bedrijfsbezoek-catering-content-en-luxlight/

Onze leden