vrijdag, 30 september 2022

Bedrijfsbezoek Bone Interieurwerken

Woensdag 13 november togen een kleine 100 BOC leden richting Witrijt. Op uitnodiging van Lia en Henk Bone en hun zonen Stef en Rick werd een bezoek gebracht aan hun bedrijven: Bone Interieurwerken en Bone Solid.

Bone bestaat 30 jaar en in combinatie met een open dag voor alle regionale belangstellenden vond dit bedrijfsbezoek plaats.

De onlangs gebouwde opslaghal was fraai omgetoverd tot een feestzaal annex ontvangstruimte waar Henk Bone zijn gasten ontving met een openingswoord waarin hij in het kort schetste hoe de rondleiding zou plaatsvinden. Men vertrok in 3 groepen onder leiding van een medewerker naar de bedrijfsruimten.

Het bedrijf was volledig in productie en op de diverse werkplekken werd uitleg gegeven van de werkzaamheden door zeer deskundige medewerkers. Er was ook een stand van het Summa College uit Eindhoven. Het Summa College maakt dankbaar gebruik van de expertise van Henk Bone en tevens van Bone als opleidingsbedrijf. Diverse leerlingen blijven “hangen” en dat is te zien aan de relatief lage leeftijdsopbouw van de medewerkers.

Familie Bone mag trots zijn op hun bedrijf. De nieuwe generatie is volop geïntegreerd en werkt hard aan het doorgroei van het bedrijf. Uiteraard nog steeds onder de bezielende leiding van vader en moeder……

Deel dit artikel

178Bedrijfsbezoek Bone Interieurwerkenhttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/bedrijfsbezoek-bone-interieurwerken/

Onze leden