vrijdag, 30 september 2022

Bedrijfsbezoek bij IS Wand & Plafond Systemen

Voor vele leden een verrassend bedrijf: IS Wand & Plafondsystemen aan Den Belleman in Bergeijk.

Woensdagavond 17 april 2013 stond het bedrijfsbezoek gepland aan IS Wand & Plafondsystemen. Het bedrijf van ons BOC-lid Jack Velings.

Bij binnenkomst werden de leden hartelijk ontvangen door Jack Velings en zijn partner Wendy de Proost. We werden doorverwezen naar boven, naar de showroom.

Hier proefde je al direct de kwaliteit en het imago wat IS Wand & Plafond Systemen wil uitdragen. Een prachtig modern, licht en informatief ingerichte showroom waar de liefhebber en kenner van onder de indruk was.

Na een kort woord van voorzitter Mirjam Broeders, nam Wendy de Proost het woord om het programma van de avond door te nemen. Het bezoek was geprogrammeerd als een soort beurs. In het hele pand waren stands ingericht.

De leden werden in 4 groepen ingedeeld en deze groepen konden alle stands en ook de fabriek bezoeken.

Alle leden waren onder de indruk van de producten die IS maakt en de wijze waarop in de fabriek gewerkt werd. De fabriek was volledig in bedrijf. Compliment!

Het bezoek werd afgesloten met een korte borrel met hapjes in de showroom en later voortgezet in het stamcaf├ę van de BOC: De Gouden Leeuw.

Deel dit artikel

72Bedrijfsbezoek bij IS Wand & Plafond Systemenhttps://www.bergeijkseondernemersclub.nl/bedrijfsbezoek-bij-is-wand-plafond-systemen/

Onze leden