vrijdag, 30 september 2022

Arbeidsmarktupdate De Kempen april 2022

In een tijd waarin we dachten dat we na de coronatijd weer terug zouden gaan naar de ‘oude tijd’ met de bekende uitdagingen worden we plots geconfronteerd met een vreselijke oorlog die zich op nog geen 1800 km van de Kempen afspeelt. Het raakt ons allemaal wat daar gebeurt en we zien in de Kempen hele mooie initiatieven waarbij inwoners en bedrijven samenwerken om de getroffen mensen in Oekraïne te helpen. Deze saamhorigheid is hartverwarmend!

De economische gevolgen zijn nu al sterk merkbaar en zorgen voor heel veel onzekerheid waarbij veel werkgevers te maken hebben met 2 hoofdpijndossiers: Beschikbaarheid van Mensen én Materialen.

Deze Arbeidsmarktupdate geeft u inzicht in de laatste ontwikkelingen van de arbeidsmarkt in de Kempen met cijfers, een overzicht van actuele wetswijzigingen, inspirerende voorbeelden van werkgevers en mooie samenwerkingsverbanden tussen overheid en werkgevers in de Kempen.

“Samenwerken gaat beter als je elkaar begrijpt”

BEKIJK OF DOWNLOAD HIER DE UPDATE

Deel dit artikel

8952Arbeidsmarktupdate De Kempen april 2022https://www.bergeijkseondernemersclub.nl/arbeidsmarktupdate-de-kempen-april-2022/

Onze leden